Naar boven

Sandgaard

(57) (57 artikelen)
Sandgaard

Iedere vrouw mag stralen met een maatje meer. Het merk Sandgaard is er voor al die vrouwen. Al 15 jaar maakt het merk kleding voor elke vrouw. Mode is geen maat, luidt hun motto. Elke vrouw verdient het om kleding met trots te dragen en zelfverzekerd de deur uit te stappen. Of je nu maat 36 hebt of 56: met Sandgaard kies je voor stijl én zelfvertrouwen.
Let op: het merk Sandgaard hangt niet in onze winkel De Dames van Akkrum.

Sorteren

Sandgaard voor curvy vrouwen

Heb je bredere heupen of grotere borsten? Omarm ze! Je mag trots zijn op jouw vormen en deze met vertrouwen dragen. Het kledingmerk Sandgaard wil vrouwen een boost geven. Ze hebben geleerd dat niet iedere vrouw hetzelfde is: niet in dezelfde vorm, niet dezelfde maat. Daarom maken ze kleding voor álle vrouwen. Kleding waar jij je fijn in voelt en waarbij je niet bang hoeft te zijn voor vervelende plooien of strepen.

Kleding dat comfortabel zit

Een broek die net te strak zit of niet mooi aansluit: het is de doorn in het oog van curvy vrouwen. Sandgaard laat zien dat elke vrouw er mag zijn. Laat de wereld kennis maken met jouw prachtige lichaam. In hun collectie kiezen ze vooral voor kleding die je comfortabel kunt dragen en lekker zit. De kleding heeft een fijne stretch, waarin je feilloos kunt bewegen. Wil jij je ook goed voelen in je outfit en vrij kunnen flaneren? Dan heeft Sandgaard fijne kleding voor jou.

De laatste trends

Zoals Sandgaard zelf beschrijft: mode is snel voorbij, stijl is voor altijd. De collectie van Sandgaard is daarom van alle tijden en is niet seizoensgebonden. De basic lijnen zijn eenvoudig te combineren en kenmerken zich door de neutrale tinten, zoals beige, zwart, donkergroen en grijs. In de collectie vind je prachtige stijlvolle blouses die je kut dragen bij zakelijke gelegenheden. Combineer dit met een leren legging en je outfit is helemaal compleet. Toch liever casual op de bank? Dan heeft Sandgaard ook mooie, warme vesten die je kunt dragen met een comfortabele legging. Jij kiest jouw outfit naar keuze.

Fairtrade kleding met Sandgaard

Voor alle vrouwen die bewust bezig zijn met mens en milieu: met Sandgaard zet je een stapje in de goede richting. Het kledingmerk is fairtrade en neemt verantwoordelijkheid voor onder andere kinderarbeid, verboden materialen en verfstoffen. Sandgaard is afkomstig uit Denemarken en koopt haar mooie, kwalitatieve stoffen onder andere in in Amsterdam, Helsinki en Oslo. Met Sandgaard combineer je fashion met een gezond milieu én een eerlijke wereld.

Sandgaard bij Maatje Meer

Laat zien wat jouw lichaam in zijn mars heeft. Met Sandgaard kies je voor een balans tussen stijl en comfort. Neem een kijkje in ons assortiment op onze website. Wil je wat meer advies ontvangen over onze artikelen? Kom dan langs bij onze winkel! We voorzien je graag van een kopje koffie en een vlotte babbel, terwijl jij onze mooiste kleding past. Bij vragen kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen. Wij van Maatje Meer helpen je graag om je zelfverzekerd te laten voelen. Sandgaard is er voor jou.

Toch niet helemaal gevonden wat je zocht bij sandgaard? We hebben ook een ruim assortiment aan andere populaire dames mode. Neem eens een kijkje op de pagina van Yesta of Base Level Curvy