Naar boven

Grote maten mode broeken

(258) (258 artikelen)
Met ons brede assortiment aan stijlvolle en comfortabele grote maten broeken voel jij je tijdens elke gelegenheid goed in jouw outfit.
Ben jij van de strakke of juist wijde pijpen? En houd jij erg van printjes of meer van effen? In ons assortiment grote maten broeken vind je het allemaal.
Sorteren

Welke verschillende soorten grote maten broeken hebben wij?

Voor de zomer én de winter zit je bij Maatje Meer goed. Onder onze grote maten broeken vallen bijvoorbeeld jeans en pantalons van dikkere stof, maar ook luchtigere pantalons en zelfs shorts. Eén eigenschap hebben deze grote maten broeken met elkaar gemeen: ze zijn allemaal van ontzettend leuke merken die hun kleding altijd afstemmen op de laatste modetrends. Denk bijvoorbeeld aan Doris Streich of Base Level Curvy. Je weet met deze grote maten broeken voor dames altijd zeker dat je er stijlvol bijloopt.

Vind de juiste broeken in grote maten voor dames met onze tips

Hoe vind je nu tussen al die soorten grote maten broeken voor dames de juiste broek voor jou? Deze tips maken die zoektocht makkelijker voor je:

  1. Meet jouw taille- en heupomvang. De gemeten maten vergelijk je makkelijk met onze maattabel die bij elke broek op de website te zien is.
  2. Voel goed of de pasvorm past bij jouw lichaam. Kom je langs in onze winkel in Akkrum? Let erop dat de broek niet knelt of juist te los zit.
  3. Probeer verschillende merken. Alle merken hebben verschillende pasvormen. Probeer er daarom – in onze winkel in Akkrum - meerdere uit, om te ontdekken welk merk het beste bij jou past. Bij ons vind je grote maten broeken van allerlei toffe merken voor dames.
  4. Kies de juiste stijl. Door verschillende stijlen broeken te passen, kom je erachter welke jou comfortabel en zelfverzekerd doet voelen.
  5. Overweeg de gelegenheid. Verwacht je de broek vooral te dragen op je werk, of juist op een casual feestje? Dat is belangrijk voor de keuze van de juiste broek. Wij verkopen broeken in grote maten voor dames die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Samen op zoek naar aansluitende grote maten broeken voor dames

Misschien heb je na deze tips nog moeite om de perfecte grote maten broeken voor jou te vinden. Kom dan vooral naar onze locatie in Akkrum; we helpen je graag. Wil je écht een bijzonder uitje maken van jouw winkelbezoek? Dat kan bij ons met het persoonlijk shoppen. Je komt dan buiten openingstijden langs. Wij zoeken met jou een aantal mooie setjes uit onder het genot van een hapje en drankje. Klink dit als de ideale shopdag voor jou? Vul dan ons contactformulier in. Als je juist liever voor jouw eigen spiegel jouw gekozen grote maten broeken past, bestel je ze ook makkelijk online.

Ben je niet helemaal tevreden? Dan stuur je de artikelen makkelijk binnen zes werkdagen gratis aan ons terug. Wij sturen het retourlabel altijd met de verzending mee. Heb je hier meer vragen over? Je leest hier ons hele verzend- en retourbeleid.