Naar boven

Blouses en tunieken

(425) (425 artikelen)
Geen garderobe is compleet zonder een hippe blouse of tuniek. Een blouse is een gewild kledingitem om jouw prachtige lichaam tot haar recht te laten komen. Bij MaatjeMeer vind je daarom prachtige blouses en tunieken in grote maten. Laat je zelfvertrouwen vieren en flaneer in de stijlvolle blouses van MaatjeMeer.
Kies een categorie
Sorteren

Elegante keuze voor ieder lichaam

Een groten maten tuniek geeft ieder lichaam het vertrouwen dat het nodig heeft. Het is een elegante keuze om alle vormen prachtig uit te laten komen. Met een blouse in een grote maat kun je je lichaam van de beste kant laten zien. Zo stap je altijd met een goed gevoel de deur uit en voel je je vrij in je nieuwste outfit.

Eindeloos combineren met blouse grote maat

Een blouse of een tuniek leent zich voor talloze outfits. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Zo draag je een prachtige blouse op een spijkerbroek, maar kun je ook kiezen voor een hippe legging met een grote maten tuniek. Juist dit maakt de blouse in grote maat zo’n gewild kledingstuk. Je kunt deze dragen zoals je zelf wilt. Precies waar jij je fijn bij voelt.

Tuniek grote maat voor iedere gelegenheid

Of je nu een feestje op de planning hebt staan, je klaarmaakt voor een sollicitatie of gewoon een casual kledingitem zoekt: de blouses en tunieken voor grote maten voor dames kun je op diverse manieren stijlen. Je creëert de look voor iedere gelegenheid die je op de planning hebt staan. Dat maakt de blouse of tuniek een kledingstuk die jij écht in je kast wilt hebben.

Grote maten blouse dames met speelse printjes

Bij Maatje Meer hebben we een breed assortiment voor grote maten blouses voor dames. Je vindt dus altijd een stijl dat bij jou en je lichaam past. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende knalrode blouse of zoek juist de rust op met een egale, witte blouse. We volgen altijd de laatste trends bij Maatje Meer. We geloven dat niemand saaie kleding hoort te dragen. Ook voor plus size vrouwen is er een prachtig en hip kledingaanbod.

Merken bij Maatje Meer

Ben je op zoek naar een grote maten tuniek of blouse? Bof jij even: bij Maatje Meer zijn we daar dol op. Bij ons vind je onder andere merken als:

Grote maten blouse dames passen in de winkel

Niet iedereen vindt het fijn om kleding online te bestellen. Bij Maatje Meer begrijpen wij dat volledig. Je wilt dat jouw nieuwe blouse in een grote maat meteen als gegoten zit, zodat je deze gelijk kunt dragen. Kom langs bij ons in de winkel en pas al jouw favoriete items meteen onder het genot van een kopje koffie. Praktisch en ook nog eens erg gezellig. Een blouse of tuniek in een grote maat vind je bij Maatje Meer.