Naar boven

Grote maten mode

(1.114 artikelen)

Maatjemeer heeft een uitgebreide collectie grote maten mode voor jou. Het liefst kleden we jou persoonlijk aan bij De Dames van Akkrum. Dat is onze specialiteit. Voor diegene die hun aankoop liever online doet kan er gebruik gemaakt worden van onze webshop met een grote collectie aan grote maten kleding. Zoals we in Friesland zeggen: "Ga lekker even sneupen".

Kies een categorie
1 / 47
Sorteren
1 / 47
Grote maten mode is helaas nog steeds niet voor elke vrouw even gemakkelijk te vinden. Na het zoeken ben je terechtgekomen bij Maatjemeer, in ons assortiment is er veel keuze voor verschillende bedrijven. Zo kun je bij maatjemeer heel goed terecht voor deze kleding. Er zijn een aantal dingen om op te letten bij het stijlen van kleding in grotere maten. Denk hierbij onder andere aan de vorm en de stof van een kledingstuk. Wanneer je kledingstukken met elkaar combineert is het goed om in gedachten te houden waar je wilt dat de focus ligt. Bij Maatjemeer kun je heel gemakkelijk zien hoe je kledingstukken mooi kunt stylen. Kijk naar de vele producten op de site.

Grote maten mode voor elke vrouw 

Voor vrouwen met een grotere maat kan het in de meeste standaard kledingwinkels lastig zijn om goede kleding te vinden. Niet alle bekende winkels hebben namelijk evenveel maten beschikbaar. Daarbij is het in veel gevallen ook nog eens zo dat niet elk kledingstuk in alle maten beschikbaar is. Het is daarom een goed idee zijn om bij Maatjemeer kleding te bestellen. Maatjemeer is een winkel waar alle kleding in grote maten te bestellen is. Dit zorgt ervoor dat je veel meer keuze hebt in kleding in jouw maat. Deze winkel is dan ook speciaal opgericht om vrouwen met een grotere maat meer kledingkeuze te geven. Bij maatjemeer worden er daarnaast foto’s van modellen met een grotere maat gebruikt.

Grote maten kleding voor dames in de mode

Een van de problemen waar dames met een grotere tegenaan lopen is dat kleding die in de mode is niet altijd in een grote maat wordt verkocht. Met grote maten kleding van maatjemeer het je hier echter geen last meer van. Maatjemeer richt zich op kleding die in de mode is in grotere maten. Maatjemeer gaat mee met de trends van het moment en vertaalt dit naar kleding die mooi aansluit op het lichaam van dames met een grotere maat. Op deze manier zorgen maatjemeer ervoor dat dames met een grotere maat ook kleding kunnen dragen die in de mode is. Maatjemeer brengt regelmatig nieuwe collecties uit om zo up to date te blijven met de nieuwste mode.

Dameskleding die goed past bij jouw figuur 

Een van de dingen om op te letten bij grote maten kleding dames is of deze kledingstukken goed passen bij jouw figuur. Dat een kledingstuk in jouw maat beschikbaar is betekent namelijk niet altijd gelijk dat dit kledingstuk ook goed bij jouw figuur past. Dames met grotere maten hebben namelijk ook weer allemaal een ander figuur. Bij maatjemeer zijn er daarom kledingstukken verkrijgbaar met verschillende pasvormen. Daarnaast vindt elke vrouw een ander lichaamsdeel het mooist aan zichzelf. Kies dus vooral voor kleding van maatjemeer waarmee je de punten accentueert die jij het mooiste vindt aan jezelf. Wanneer dit jouw heupen zijn dan zijn er verschillende broeken te vinden bij Maatjemeer die dit er mooi laat uitkomen. Neem een kijkje naar de verschillende categorieën en kledingstukken op de site.

Kies voor de juiste stof 

Een van de punten om op te letten bij grote maten damesmode is de stof waarvan een kledingstuk is gemaakt. Stoffen komen in verschillende diktes en dit is van invloed op hoe een kledingstuk zal vallen. Bij maatjemeer worden zowel kledingstukken verkocht die gemaakt zijn van dikkere stoffen als van dunnere stoffen. Een dikkere stof is over het algemeen ook stugger en zal daardoor minder naar jouw lichaam vormen. De stugheid van een stof kan echter ook nog iets verschillen tussen stoffen met dezelfde dikte. Bij maatjemeer kun je dan ook stugge en minder stugge stoffen vinden met dezelfde dikheid. Een kledingstuk van maatjemeer met een dunne stof zorgt er daarentegen juist voor dat alle rondingen duidelijk te zien zijn.

Het gebruik van opvallende kleuren

Door gebruik te maken van felle en opvallende kleuren kun je aandacht trekken naar een bepaald gedeelte van jouw lichaam. Maatjemeer biedt vele kledingstukken met opvallende kleuren om de aandacht te trekken. Mocht je graag willen dat de focus ligt op het bovenlichaam dan is het een goed idee om een felle top te kiezen. Daarbij kun je een broek in een donkere kleur dragen, donkere kleuren vallen namelijk een stuk minder op waardoor alle aandacht naar de top gaat. Ook voor kledingstukken met een donkere kleur zal je bij maatjemeer goed slagen. Bij maatjemeer zijn ook accessoires te koop waarmee je extra aandacht kunt vestigen op de gewenste plekken.

Kledingstukken met een patroon

Naast het gebruik van kleur kun je er ook voor kiezen om grote maten dameskleding met een patroon te gebruiken om de focus te leggen op bepaalde plekken. Bij maatjemeer hebben ze heel veel kleding met allerlei soorten patronen. Vooral drukke prints en prints met meerdere kleuren erin trekken de aandacht. Met behulp van prints kun je de vorm van jouw lichaam ook iets anders laten lijken. Een bekend voorbeeld is kleding met een streepjesprint, deze kleding is bij maatjemeer dan ook gemakkelijk te vinden. Door horizontale strepen te dragen kun je rondingen meer benadrukken en wat voller lijken. Door het gebruik van verticale strepen kun je er juist voor zorgen dat je wat slanker lijkt.

Grote maten dameskleding die je langer laat lijken 

Sommige dames met een maatje dragen graag kleding die je langer laat lijken. Voor deze vrouwen is maatjemeer de perfecte website. Een voorbeeld van grote maten mode die je langer doet lijken zijn tops met een verticale strook in het midden. Hetzelfde effect kun je ook bereiken met behulp van een top met daaroverheen een open jasje in een andere kleur. Bij maatjemeer hebben ze heel veel jasjes en tops in verschillende kleuren die je makkelijk met elkaar kunt combineren. Een andere manier om optisch langer te lijken is door te kiezen voor een gehele outfit in een kleur. Met een van de prachtige jurken van maatjemeer hoef je verdere niet meer over jouw outfit na te denken.

Bekende merken

We hebben een divers aanbod aan merken voor vrouwen met een maatje meer. Hieronder vind je een aantal populaire merken:

Dames grote mode kleding en shapewear 

Shapewear is ook wel bekend als corrigerend ondergoed. Maatjemeer heeft corrigerend ondergoed dat perfect aansluit bij het lichaam van vrouwen met een maatje meer. Met de shapewear van maatjemeer kun je oneffenheden in jouw lichaam minder op laten vallen. Ook om de mooiste punten van jouw lichaam nog meer te accentueren kun je ervoor kiezen om shapewear van maatjemeer te dragen. Een ander voordeel van de shapewear van maatjemeer is dat je kledingstukken beter kunt te laten zitten. Bij maatjemeer kun je shapewear in verschillende vormen verkrijgen. Zo kun je kiezen bij maatjemeer kiezen voor een corrigerende top, broekje of body waarmee je een groot deel van je lijf kunt corrigeren. Daarnaast zijn er ook verschilllende grote maten jassen en blazers op onze website te vinden.