Exclusieve grote maten mode bij Maatjemeer.nl

Bekijk alle merken

Grote maten mode

Grote maten kleding bij De Dames van AkkrumBij onze website kopen?

Dat zou kunnen. Maar is het wel betrouwbaar? Hoe zijn de reviews? Maak je daar geen zorgen over! We doen het erg goed. Meer dan 3300 reviews van dames die een aankoop hebben gedaan. Daarbij scoren we een dikke 9. Kijk maar hier!

Grote maten mode bij Maatje Meer

Bij Maatje Meer zijn we dol op mode. We zijn dé online webshop voor exclusieve plus size mode. Iedere vrouw mag trots zijn op haar lichaam.
Bij ons vind je stijlvolle plus size kleding die prachtig aansluit bij jouw curves. Wij laten je graag stralen in een comfortabele outfit.

Veelzijdig en stijlvol

Ontdek onze prachtige collectie plus size kleding. De kleding van Maatje Meer is stijlvol en heeft voor iedere maat de juiste kleding.
Kleding waar wij – en onze klanten – blij van worden. Elegantie, comfort en trends vormen de drie basiselementen in onze collectie.
De stijlen worden zorgvuldig uitgezocht en geselecteerd. Het resultaat is een stijlvolle collectie volgens de laatste trends voor iedere plus size vrouw.

Plus size kleding voor curvy vormen

Als plus size vrouw mag je er zijn. Sterker nog: het is zonde om jouw prachtige lichaam te verbergen. Bij Maatje Meer vinden we het belangrijk dat iedere vrouw zich mooi voelt in haar lichaam. Onze kleding voor plus size is ontworpen voor plus size maten en sluit perfect aan bij jouw vormen. Met een maat die past bij jouw lichaam zorg je ervoor dat deze jouw pluspunten geaccentueerd worden.

Onze merken

Bij Maatje Meer werken we enkel met merken van hoogwaardige kwaliteit. Onze collectie bestaat onder andere uit merken, zoals Yesta, Yoek, Exxcellent en Doris Streich. De merken zijn prachtig te combineren met elkaar en volgen de trends van het moment. Zo stel jij altijd een stijlvolle en unieke outfit samen.

Plus size mode online

Kom ook eens naar De Dames van Akkrum (uiteraard in Akkrum). Deze plus size mode webshop is natuurlijk prachtig als je weet wat je wilt. In Akkrum hebben we zeer kundig personeel die samen met jou de juiste curvy mode en modellen uitzoekt. We zijn makkelijk te bereiken. Gratis parkeren voor de deur. Slechts 2 minuten vanaf de snelweg Heerenveen en Leeuwarden. Kom je van ver dan is sowieso een weekendje Friesland aan te bevelen.Kortom. Tot snel in Akkrum.